zaterdag, mei 08, 2004

Derde kaas- en wijnavond van Spirit Gent

Zaterdagavond 8 mei had de derde kaas- en wijnavond van Spirit Gent plaats in het splinternieuwe Stedelijk Buurtcentrum Rabot in de Jozef II-straat. Een nieuwigheid was de muzikale omkadering van het Roma-trio Bella, dat voor veel ambiance zorgde. Er was een delegatie van kartelpartner SP.a aanwezig, met o.a. jongerenkandidaat Sam Vandeputte bekend van de Jeunes Premiers op tv.


Het trio Roma-muzikanten Bella Posted by Hello

Voorzitter Frank Bombeke en uittredend Vlaams parlementslid Jan Roegiers speechten. Jan Roegiers, onze topkandidaat (3de plaats) bij de Vlaamse verkiezingen, riep op te kiezen voor het warme, progressieve kartel, dat hij stelde tegenover dat andere, conservatieve kartel.

Ook de andere aanwezige kandidaten bij de verkiezingen werden naar voren geroepen, samen met kamerlid Annelies Storms en campagnecoördinator Pieter Vandenbroucke. Op de foto hierna van links naar rechts: Dirk Decock, Liesbeth Van der Henst, Pieter Vandenbroucke, Sam Vandeputte (SP.a), Annelies Storms, Jan Roegiers, Geert Lambert, Fauzaya Talhaoui, Stijn Bex, Aysel Karademir en Nelly Maes. Christina Verbestel-Smekens arriveerde pas later en Frank Dingenen was te bescheiden om naar voren te komen.


De aanwezige Spirit-kandidaten bij de verkiezingen van 13 juni Posted by Hello